Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

> Averøy folkebibliotek > Bruk biblioteket

Bruk biblioteket

Biblioteket – en verden av drøm og fakta!

Ja, biblioteket er en hel verden, du kan faktisk finne et helt univers av kunnskap på biblioteket. Og du finner alle fortellingene, sanne og oppdiktede, de gamle og de nye, de som gir tankene noe å tygge på og vinger til drømmene.

Biblioteket er mer enn bøker, mer enn utlån og innlevering. Men det også - selvsagt finner du bøker, lydbøker, filmer, cd-er, språkkurs og dataspill som du kan låne med deg hjem. Helt gratis.

Biblioteket er også et sted å være, for å sitte og lese, eller bare se ut i lufta, og her treffer du andre som liker å være på biblioteket. Biblioteket er selvsagt også stedet for å gjøre lekser og studere, kanskje til en mastergrad, eller kanskje studerer du slekta di, eller du skal skrive en artikkel til lokalavisa og vet ikke helt hvor du skal begynne?

På biblioteket er det bibliotekarer, de hjelper deg med å finne riktig bok. Eller film, eller passende sang eller dikt, for eksempel til mors 70-årsdag - bibliotekaren hjelper deg med å finne ordene som kan varme et morshjerte. Bare i vårt bibliotek er det mer enn 26 000 bøker og filmer, det kan være lurt å spørre om hjelp. Kanskje trenger du å bestille noe fra et av de andre 1000 bibliotekene i Norge? Bibliotekaren fikser det.

Biblioteket er ditt. Bruk det!

Åpningstider

Åpningstider

Mandag STENGT

Tirsdag 10-15

Onsdag 13-17

Torsdag STENGT

Fredag 10-15

Lørdag 10-14

Tlf.

90 18 83 15 

E-post:

biblioteket@averoy.kommune.no