> Fræna folkebibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Astroshow: Out of space

Astroshow: Out of space

Astroshow

Forestillingen er et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner, lydeffekter og musikkvideoer. Anne Mette Sannes og Knut Røed Ødegaard forklarer på en underholdende og engasjerende måte spektakulære objekter og fenomener i verdensrommet.

Forestillingen er et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner, lydeffekter og musikkvideoer. Anne Mette og Knut forklarer på en underholdende og engasjerende måte spektakulære objekter og fenomener i verdensrommet.
I tillegg tar de opp spennende tema som vil berøre publikum i fremtiden, som for eksempel hvordan vi de nærmeste tiårene kommer til å bosette oss på asteroider, Månen og Mars, og om romheiser som skal bygges om ca. 20 år.
Snart kan vi alle ta heisen ut i verdensrommet!

Anne Mette og Knut skal besøke skoler i Rauma (På Rauma Kulturhus), på Aukra, i Eide og i Nesset på dagtid i tillegg til åpne familiearrangement i Molde, Fræna og Midsund.

Prosjektet er støttet av GassROR IKS og Møre og Romsdal Fylkeskommune. Bibliotekene i de 8 Romsdalskommunene er medarrangører.

Alle arrangementene er gratis og passer for barn fra 8 år.

Velkommen!

Måndag  11.00  - 16.00