Opningstider sommaren 2020

Opningstidene for sommaren 2020 er som følgjer:

Måndag:         11-15

Tysdag:           11-15

Onsdag:          Stengt

Torsdag:         14-18

Fredag:           11-15

Laurdag:         Stengt

Biblioteket opnar!

Endeleg kan du kome på biblioteket igjen!

Tysdag 26. mai opnar Herøy folkebibliotek. Vi er glade for å kunne ta imot lånarane våre igjen, men vi må sjølvsagt ha nokre smitteverntiltak.

#biblioteknorgerundt

Skal du på ferie i Noreg i sommar?

Kva med å samle bibliotek på turen?

Lån e-bøker!

Last ned appen BookBites og lån e-bøker direkte til smarttelefonen eller nettbrettet ditt.
Ta kontakt med biblioteket dersom du treng lånekortnummeret eller PIN-koden din.

Les meir om BookBites-appen.

Karanteket

På karanteket.no har Nordland fylkesbibliotek og Meieriet bibliotek samla fleire nyttige digitale bibliotektenester.

Her finn du digitaliserte bøker for både born og vaksne, film, aviser og mykje meir.

For nokre av tenastene treng de lånekortnummer og pinkode. Kontakt biblioteket på biblioteket@heroy.kommune.no om de ikkje har det.

Digitalt nasjonalt lånekort

Nå kan de som ikkje har nasjonalt lånekort få det sjølv om biblioteket er stengt.

Med nasjonalt lånekort får de tilgang til fleire digitale tenester.

Meir informasjon og registrering her.

Herøyforfattaren Gunar Berge kjem til Herøy folkebibliotek

Torsdag 5.mars kl. 19.00 ynskjer vi Gunnar Berge alias Michael Cross velkomen til Herøy folkebibliotek! Herøyforfattaren vil presentere sitt forhold til biblioteket, arbeidet med bokprosjektet og fram til den ferdige spenningsromanen "Der sannheten dør".

Hildegunn Solberg Nes formidlar Jan Magnus Bruheim på Herøy folkebibliotek

Torsdag 19.mars kl. 19.00 ynskjer vi Hildegunn Solberg Nes velkomen til Herøy folkebibliotek!

No kan du bestille & hente bøker til påske frå Herøy folkebibliotek

Vi opnar takeaway-bibliotek til påske! Du kan bestille bøker både til born, ungdom og vaksne. Send oss bestillinga di, så leitar vi fram det du vil ha. Bokposane kan hentast til avtalt tidspunkt utanfor hovudinngangen på kulturhuset.

Digital lesestund med Hilde Myklebust

I påska kan de vere med på digital lesetund med forfattar Hilde Myklebust. Ho vil lese frå den nye boka si "Ylva og villgeitene". De får også vere med i fjøset og helse på nyfødde kje.
Boka handlar om Ylva, som saman med pappa er på veg til sommarhuset. Men i dei bratte fjellsidene held også villbukken Svartskjegg og flokken hans til. Det gjer også ørna.
Ei poetisk bok om ei modig jente. Boka er illustrert av Akin Duzakin.

Ylva og villgeitene passar for born mellom 4-8 år, men heile familien kan ha glede av denne nydelige boka. Videoen blir lagt ut på facebook onsdag 4. april kl. 12., og vil vere tilgjengeleg heile påska. Så kan de sjå den når det passar og så ofte de vil.

FÅ LÅNEKORTET PÅ MOBILEN!

Måndag  11:00-15:00
Tysdag   11:00-15:00