Over land og hav med Brit Bildøen - UTSETT – ny dato kjem

Foredrag ved Brit Bildøen med utgangspunkt i boka
"Over land og hav. Eit år med trekkfuglar."

Anders Totland - Vindmøllekampen - AVLYST

Biblioteket inviterer til foredrag med Forfattar Anders Totland om den store motstanden mot vindkraft. Utgangspunktet for foredraget er den nye boka "Vindmøllekampen - historia om eit folkeopprør".

Oppdatert informasjon om smittevern på biblioteket

Biblioteket har ope som vanleg, men vi minner om gjeldende regler for smittevern når du besøker oss:

Lån e-bøker!

Last ned appen BookBites og lån e-bøker direkte til smarttelefonen eller nettbrettet ditt.
Ta kontakt med biblioteket dersom du treng lånekortnummeret eller PIN-koden din.

Les meir om BookBites-appen.

Karanteket

På karanteket.no har Nordland fylkesbibliotek og Meieriet bibliotek samla fleire nyttige digitale bibliotektenester.

Her finn du digitaliserte bøker for både born og vaksne, film, aviser og mykje meir.

For nokre av tenastene treng de lånekortnummer og pinkode. Kontakt biblioteket på biblioteket@heroy.kommune.no om de ikkje har det.

Digitalt nasjonalt lånekort

Nå kan de som ikkje har nasjonalt lånekort få det sjølv om biblioteket er stengt.

Med nasjonalt lånekort får de tilgang til fleire digitale tenester.

Meir informasjon og registrering her.

Smittevern på biblioteket

Dette er gjeldande reglar for smittevern på biblioteket:

Ordinære opningstider

Biblioteket håpar alle har hatt ein fin sommar.

Frå måndag 17. august har vi ordinære opningstider, men det vil fortsatt vere smitteverntiltak som må følgjast.

Lesekroken

lesekroken.no finn du masser av eventyr og barnesanger. Du kan lese, lytte, løyse oppgåver og synge karaoke.

Logg deg inn med publikumspassord: herbib

Filmoteket

Likar du å sjå film? På Filmoteket kan du enkelt låne filmar med lånekortet. Dei har eit stort utval med noko for heile familien, om du likar nye filmar eller klassikarar kan du finne det på Filmoteket. Les meir her.

FÅ LÅNEKORTET PÅ MOBILEN!

Måndag  14:00-19:00
Tysdag   14:00-19:00