LÅNEKORT PÅ MOBILEN

1. Skann QR-koda med mobilen, eller gå til www.mrbiblioteket/heroy og trykk "Logg inn"
  2. Legg nettsida du kjem til på startskjermen/heim-skjermen
  3. Logg inn med brukarnamn (lånenummer eller registrert epostadresse) og 4-sifra pinkode
  4. Få oversikt over låna dine. I tillegg kan du forlenge lånetida, reservere, søke, sende melding til biblioteket m.m.

Biblioteket stenger frå 12.mars - kl.18.00

I tråd med råd frå Helsedirektoratet stenger biblioteket i dag 12.mars kl.18.00 og inntil vidare.

Vi oppmodar om å fylgje med på www.heroy.kommune.no og www.fhi.no for oppdatert informasjon om virusepidemien.

Ta godt vare på deg og dine!

Sjølvbetjent utlån og innlevering

Herøy folkebibliotek utvidar tilbodet med sjølvbetjent utlån og innlevering.

Finn fram lånekortet ditt eller last ned lånekortet på mobilen! Med lånekortet, anten det fysiske, eller via mobilen, kan du enkelt og greitt skanne inn boka eller filmen sjølv, både utlån og innlevering.

Bestill og hent bøker på biblioteket!

Biblioteket er fortsatt stengt, og vi fortset ordninga med «takeaway»-bibliotek. Send oss bestillinga di, så leitar vi fram det du vil ha. Bokposane kan hentast til avtalt tidspunkt utanfor hovudinngangen på kulturhuset, og der kan du også levere inn materiell du er ferdig med.

Det vert arbeidd med å finne trygge løysingar slik at kulturhuset kan opne igjen. Vi håpar å kome tilbake med tidspunkt for ordinær opning av biblioteket i løpet av neste veke.

LURIVARS SJØLVBETENTE UTEBIBLIOTEK

Dette er eit litt annleis bibliotek. Det er berre ope frå mai til haustferien og det er sjølvbetent. Alle som kjem dit kan finne seg ei bok og setje seg ned og lese i vakre omgivnader og så leggje boka tilbake igjen før dei går.
Du finn utebiblioteka til Lurivar i Herøy gard ved spelplassen i Herøy.

Her går det unna!

Ivrige seniorar i Herøy hjelper oss med klargjering av mediesamlinga for Meirope bibliotek.

Her ser du nokre kjekke, flinke og effektive damer i sving.

FÅ LÅNEKORTET PÅ MOBILEN!

Måndag  14:00-19:00
Tysdag   14:00-19:00