> Herøy folkebibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Herøyforfattaren Gunar Berge kjem til Herøy folkebibliotek

Herøyforfattaren Gunar Berge kjem til Herøy folkebibliotek

Torsdag 5.mars kl. 19.00 ynskjer vi Gunnar Berge alias Michael Cross velkomen til Herøy folkebibliotek! Herøyforfattaren vil presentere sitt forhold til biblioteket, arbeidet med bokprosjektet og fram til den ferdige spenningsromanen "Der sannheten dør".

Berge har allereie vore på signingsferd mellom anna i Oslo, Lillehammer, Moa og Molde, og der er difor ekstra kjekt å kunne ynskje han velkomen til sitt lokale bibliotek.

Program:
- Det lokale biblioteket
- Tema «Fra drøm til ferdig bok»
- Presentasjon av romanen: «Der sannheten dør»
- Boksalg
- Servering av te & kaffi.
Inngang: Gratis
Tanum beskriv boka slik: "Dette er en intelligent, fartsfylt og tidsaktuell thriller som drar leseren bak forhenget og inn til en ukjent, dyster og skremmende verden, der uhyggelige og kyniske maktmennesker etter hvert blir synlige på den blodige arenaen".
Velkomen!

FÅ LÅNEKORTET PÅ MOBILEN!

Måndag  14:00-19:00
Tysdag   14:00-19:00