Edvard Hoem på Veøya

No er vi komne til siste film i serien med digitale produksjonar med forfattarar frå Møre og Romsdal: https://youtu.be/_cCtW9vG6UY

I denne filmen er det Edvard Hoem som fortel og les frå boka si Jordmor på jorda. Boka har undertittelen Huset under Blåhammaren.

Forfattarar i samtale om bygda – oppgjer og tilhøyrsle

Det nyaste digitale arrangementet i rekka denne hausten ligg no ute på denne lenkja: https://youtu.be/4IZAI7upFPU

(Les meir...)

Filmbib.no

Alle med nasjonalt lånekort har gratis tilgang til straumetenesta Filmbib.no

(Les meir ...)

Avistenesta

Kjenner du til Nasjonalbibliotekets avisteneste? På nb.no finn du ein skatt av digitale aviser du kan søke i. Og gjennom Avistenesta vil du få tilgang til enda fleire. Oppsøk det lokale biblioteket ditt for hjelp til pålogging. Du kan søke etter personar, hendingar og bilete. Søk etter avisas tittel eller ein bestemd dato. Søk i alle tekstar.

biblioteksøk.no

Alle biblioteka i landet i eitt søk!

Har du nasjonalt lånekort kan du på biblioteksøk.no enkelt tinge bøker frå heile landet.

(Les meir ...)

Premievinnarane av Sommarles 2020

Her kjem lista over alle premievinnarane av Sommarles 2020:

(Les meir ...

Sommarles er over for i år

Men Sommarles kan ikkje avsluttast uten premieutdeling!:

Onsdag 9. september kjem vi til å trekkje 15 premiar blant alle deltakarane med hjelp frå datamaskina. Vi har også eigne premiar for dei fem borna som har lese mest i løpet av sommaren. (Les meir ...)

Opningstider sommaren 2020

Her er opningstidene våre for sommaren 2020

BookBites - ny ebok-app

BookBites er no den nye appen når du skal låne e-bøker og e-lydbøker frå biblioteket.

Ta gjerne kontakt om det er noko du lurer på.

Sommarles 2020

Det blir Sommarles i år også !!

Frå måndag 1. juni kan alle born i 1.-7. klasse i Ørsta kommune vere med på Noregs kulaste lesekampanje!

Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mykje dei berre orkar i løpet av sommarferien. (LES VIDARE)

OPNINGSTIDER:
Måndag: 12-19