Opningstider sommaren 2020

Her er opningstidene våre for sommaren 2020

BookBites - ny app for lån av e-bøker

For alle som vil lese e-bøker: frå 25. mai tek vår nye app BookBites over for eBokBib. Du får lese ferdig bøker du allereie har lånt i den gamle eBokBib, og reservasjonar du har liggande blir teke med over til den nye BookBites.

Ta gjerne kontakt med oss her på biblioteket om det er noko du lurer på.

Sommarles 2020

Det blir Sommarles i år også !!

Frå måndag 1. juni kan alle born i 1.-7. klasse i Ørsta kommune vere med på Noregs kulaste lesekampanje!

Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mykje dei berre orkar i løpet av sommarferien. (LES VIDARE)

BIBLIOTEKET ER OPE IGJEN

Ørsta folkebibliotek har no opna opp igjen. Opningstidene våre ut skuleåret er:
måndagar og torsdagar 12-19,
tysdagar 12-16.

UTLÅNSORDNING

Biblioteket held stengt, men du kan låne likevel. Vi tek imot bestillingar.

Du kan velge ein av dei fylgjande måtane å gjere det på:
(Les meir ...)

UTLÅNSORDNING ETTER PÅSKE

Biblioteket vil framleis halde koronastengt etter påske. Men som tidlegare annonsert:
vi tek no imot bestillingar.

Og stort sett vil vi fylgje dei vanlege opningstidene våre, så vi opnar opp for henting både på kveldstid og på laurdagar.
(Les meir ...)

ØRSTA FOLKEBIBLIOTEK OPNAR FOR BESTILLINGAR OG HENTING

Biblioteket har fått lov av kommuneoverlegen å byrje med utlån igjen, men no organiserer vi dette på ein ny måte som fylgjer reglane for smittevern.

Karanteket.no

Meieriet bibliotek og Nordland fylkesbibliotek har utvikla ei flott samleside med oversikt over ulike digitale bibliotektenester.
Karanteket.no er ein nettportal der du får gratis tilgang til e-bøker/e-lydbøker (gjennom eBokBib-appen), filmar, podkast, aviser og mykje meir !!  :-)

"Hele Norge leser"

Ny lesekampanje for alle aldrar.
Gå til https://www.helenorgeleser.no/
dersom du vil melde deg på !!

Online sjakkturnering! :-)

I desse tider då mange er oppmoda om å halde seg heime vil Sjakk & Samfunn gjerne medverke til at små og store får seg eit ekstra aktivitetstilbod.
Onsdag 18. mars kl. 12-14 vil dei difor arrangere ei online sjakkturnering! Turneringa er GRATIS og open for ALLE. (Les meir ...)

NYE OPNINGSTIDER
(fom 22. juni tom 9. august)

Måndag: 12-16