BIBLIOTEKET OPNAR IGJEN

Frå måndag 18. mai opnar Ørsta folkebibliotek opp igjen. Opningstidene våre ut skuleåret blir:
måndagar og torsdagar 12-19,
tysdagar 12-16.

UTLÅNSORDNING

Biblioteket held stengt, men du kan låne likevel. Vi tek imot bestillingar.

Du kan velge ein av dei fylgjande måtane å gjere det på:
(Les meir ...)

UTLÅNSORDNING ETTER PÅSKE

Biblioteket vil framleis halde koronastengt etter påske. Men som tidlegare annonsert:
vi tek no imot bestillingar.

Og stort sett vil vi fylgje dei vanlege opningstidene våre, så vi opnar opp for henting både på kveldstid og på laurdagar.
(Les meir ...)

ØRSTA FOLKEBIBLIOTEK OPNAR FOR BESTILLINGAR OG HENTING

Biblioteket har fått lov av kommuneoverlegen å byrje med utlån igjen, men no organiserer vi dette på ein ny måte som fylgjer reglane for smittevern.

Karanteket.no

Meieriet bibliotek og Nordland fylkesbibliotek har utvikla ei flott samleside med oversikt over ulike digitale bibliotektenester.
Karanteket.no er ein nettportal der du får gratis tilgang til e-bøker/e-lydbøker (gjennom eBokBib-appen), filmar, podkast, aviser og mykje meir !!  :-)

"Hele Norge leser"

Ny lesekampanje for alle aldrar.
Gå til https://www.helenorgeleser.no/
dersom du vil melde deg på !!

Online sjakkturnering! :-)

I desse tider då mange er oppmoda om å halde seg heime vil Sjakk & Samfunn gjerne medverke til at små og store får seg eit ekstra aktivitetstilbod.
Onsdag 18. mars kl. 12-14 vil dei difor arrangere ei online sjakkturnering! Turneringa er GRATIS og open for ALLE. (Les meir ...)

Korona

Grunna koronasituasjonen held Ørsta folkebibliotek stengt for besøk inntil vidare.

Vi vil kome tilbake med meir informasjon i dagane som kjem.

Formildende omstendigheter - Møte med krimforfattar Chris Tvedt

Måndag, 9. mars kl. 19 får Ørsta folkebibliotek besøk av kriminalforfattar Chris Tvedt.

Dei seinare åra har Tvedt blitt rekna med i første rekke blant dei nye, norske krimforfattarane, og er også krona med ein Rivertonpris.

Opningstider jula 2019

Her er opningstidene våre for jula 2019

NYE OPNINGSTIDER
(fom 18. mai tom 20. juni)