> Ørsta folkebibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Kunsten å ikkje kaste mat

Kunsten å ikkje kaste mat

Foredrag ved mataktivist og forfattar Thomas Horne, tysdag 15. januar kl. 18:00 på Ørsta folkebibliotek.
Arrangementet er gratis og varer ca 1,5 time.

Thomas Horne er brennande engasjert i rettferd og berekraft i matproduksjonen.
(LES VIDARE)

I dette foredraget gjev Horne oss eit verkty som kan hjelpe oss å vurdere maten med sunn fornuft og eigne sansar, og gi blaffen i datostempling.

Om berre nokre tiår vil ikkje verda evne å produsere nok mat om vi fortset slik vi gjer i dag. Vi overbelastar kloden. Og i 2050 vil vi passere ni milliardar menneske. Kva gjer vi då? Det fyrste vi kan slutte med er å kaste ein tredjedel av all maten vi produserar.

Kommunikasjonsansvarleg hjå VØR (Volda og Ørsta Reinhaldsverk) Ina Osdal Saure er også til stades, informerer og svarer på spørsmål.

Det blir også mogleg å få kjøpt boka. Betaling både i kontantar, via Vipps eller overføring.

kunsten...

Måndag 12 - 19