> Rauma folkebibliotek > Hvem er du? > Ansatt i barnehage og skole

Ansatt i barnehage og skole

Skoler og barnehager

Barn-leser_medium

Bestillingsskjema

Rauma folkebibliotek tar imot bestillinger fra skoler og barnehager. Bruk bestillingsskjema for depot, ring 71 16 61 85 eller bruk epost biblioteket@rauma.folkebibl.no. Man må selv hente og levere tilbake. Man får beskjed når bestilt materiale er klart til henting.

Besøk biblioteket med skoleklasser og barnehager

Vi tilbyr omvisning i biblioteket, lesestund og presentasjon av bøker.

Ring og bestill på tlf 71 16 61 85 eller epost: biblioteket@rauma.folkebibl.no

Lesekroken.no

Dette er et nytt og spennende digitalt online-tilbud som landets biblioteker kan benytte seg av for å  skape engasjement og leselyst hos barn.
Barnehager og skoler som ønsker tilgang til portalen, kontakter Rauma folkebibliotek for å få tildelt Publikumspassordet. Det er gratis!

Portalen inneholder e-bøker og e-lydbøker med eventyr fra Asbjørnsen og Moes samlinger på 14 av de mest vanlige fremmedspråkene i Norge, i tillegg til bokmål og nynorsk. Lesekroken.no er derfor tilrettelagt både for minoritetsspråklige / flerkulturelle, tospråklige og etnisk norske og egner seg også svært godt for bruk i barnehage og skole.

Omtale av barnebøker:

OBS: Vi holder stengt fram til 14/4

Meråpent bibliotek:

HVER DAG   6.00-23.00 (for deg som har underskrevet vår kontrakt og er fylt 15 år)
Betjent åpningstid:

MANDAG     12.00-19.00