Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

> Felles > Bli inspirert > Boktips ungdom > Hestenes klan

Live Bonnevie:

Hestenes klan

Hestenes klan

Å bli voksen handler av og til om å måtte ta et oppgjør med ikke bare sine omgivelser, med også med seg selv. På den måten finner man ut hva man står for, hvem man er. Og det kan man godt gjøre i vakre omgivelser i Tresfjord!

17 år gamle Amanda Fivel er en dyktig sprangrytter. Det har faren hennes planer om å utnytte til sin fordel. Han inngår et veddemål som innebærer at Amanda må vinne NM i sprangridning. Men like før mesterskapet skal starte føler Amanda at noe er feil. Hesten hennes mistrives, han er for sterkt knyttet til sin tidligere eier på Island. Amanda tvinges til å ta et valg om å følge sin indre overbevisning eller la være.

Hestenes klan er Live Bonnevies debutbok. Det at den er blitt oversatt til flere andre europeiske språk er et kvalitetsstempel vi godt kan forstå den har fått. Men det som gjør boken ekstra interessant for oss er at deler av handlingen foregår i Tresfjord i Vestnes kommune. Det er nemlig her NM går av stabelen, og det mangler ikke på gode ord om naturen og omgivelsene blant fjell og fjord.

Boken er også krydret med mystikk, spenning og humor. Den gir også rom for ettertanke, og innimellom kan det være greit å ha Kleenex-en klar. Vi kan ikke annet enn å ønske deg en herlig lesestund med Hestenes klan!

Del på facebook

Vanlege opningstider:

 Måndag  10.30-18.00      
 Tysdag  10.30-18.00      
 Onsdag  10.30-18.00      
 Torsdag  10.30-18.00      
 Fredag      Stengt      

Kontakt Tlf.: 489 92 148  Epost: bibliotek@sande-mr.kommune.no

SOMMAROPE
Mellom 5. juli – 30. juli:

Mandag: 10.30-15

Tysdag:  10.30-15

Torsdag: 10.30-15

Vi blir inspirert av