Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

> Felles > Bli inspirert > Filmtips

Lasse Hellström:

Safe Haven

Safe haven

Livet er ikke alltid en dans på roser. I Safe Haven – en film som er basert på Nicolas Sparks roman med samme navn - ser vi at Eirin har opplevd noe voldelig siden hun er dekket av blod og flykter fra hjembyen.

Hun kommer til en liten by i North-Carolina og under det nye navnet Katie begynner hun å bygge et nytt liv. Hun møter Alex, en enkemann med 2 små barn. De to forelsker seg i hverandre. Katie føler seg trygg sammen med ham, i safe haven. Det utvikler seg et lidenskapelig forhold; et forhold hvor det ikke er rom for Katies hemmeligheter. Katie må velge mellom stillestående trygghet og noe mer risikabelt. Vil hun innse at kjærligheten er den eneste sanne trygge havn?

Safe Haven er et romantisk drama med vakre skuespillere og en stor dose kjærlighet. Filmen risler fra det ene forutsigbare øyeblikket til det andre, som i romantiske filmer flest. Spenningselementet på slutten av filmen er en velkommen avveksling fra alle kjærlige blikk.

Regissør er Lasse Hellström. Av hans mest kjente filmer finner vi blant annet What´s Eating Gilbert Grape?Mitt liv som hund og Chocolat.

Del på facebook

Ferieavvikling (veke 41 og 42) 

Ope: Tys. og Tors.: 10.30-15.30

Vanlege opningstider:

 Måndag  10.30-18.00      
 Tysdag  10.30-18.00      
 Onsdag  10.30-18.00      
 Torsdag  10.30-18.00      
 Fredag      Stengt      

Kontakt Tlf.: 48 99 21 48 Epost: bibliotek@sande-mr.kommune.no

Vi blir inspirert av