Klart vi les! NYNORSK BARNEBOKVEKE

Denne veka er det Nynorsk barnebokveke og vi har ekstra fokus å formidle alle dei flotte bøkene som finnast på nynorsk - det skriftspråket ungane på Hareid møter når dei byrjar på skulen. Det er viktig at både foreldre, biblioteket og skule - og barnehagetilsette her i kommunen har fokus på å nytte nynorske bøker i arbeidet med born, slik at borna vert tryggare på det språket dei sjølve skal skrive. På biblioteket kan du sjå og låne eit stort utval nynorske barne- og ungdomsbøker!

LÅN EBØKER!

Last ned appen eBokBib og lån e-bøker direkte til smarttelefonen eller nettbrettet ditt. No er ny versjon av eBokBib ute og du finn også lydbøker i utvalet.
Ta kontakt med biblioteket dersom du treng pin-koden din.

Hugs alltid å ta med lånekortet ditt!

Biblioteket har sjølvbeteningsautomat slik at du med lånekortet ditt kan låne sjølv.  Du vil også av og til oppleve at biblioteket er sjølvbetent når tilsette er i møter.

NB! Du kan også ha lånekortet ditt på mobilen:)

ADRESSEENDRING / CHANGE OF ADDRESS

Hugs å oppgi eventuell adresseendring til biblioteket.

Dette kan du også gjere sjølv ved å logge deg inn her på heimesida vår. Der endrar du også e-post, telefonnummer og PIN-kode.

Please inform us if you change your address.

You can change your address, email address, phone number and PIN in your account online on this webpage.

LÅNEKORTET DITT PÅ MOBILEN!

Søk opp heimesida vår http://www.mrbiblioteket.no/hareid på mobilen din. Skroll ned til LOGG INN.

Klikk på Meg & Mitt, der du få logga deg inn til oversikt over dine lån mm.

Nedst når du har logga deg inn klikkar du deg inn på LÅNEKORT der du finn ein strekkode som du kan lagre på mobilen din.

TRENG DU Å LÅNE LOKALE TIL MØTE?

På biblioteket er det møterom med projektor, lerret og internettilgong.

Ta kontakt med biblioteket dersom du treng å låne lokale.

Biblioteksøk

Ynskjer du materiale som Hareid folkebibliotek ikkje har i samlinga si?

Alt kan lånast inn gratis. Du kan sitje heime og bestille sjølv i Biblioteksøk.

Då treng du eit Nasjonalt Lånekort. Har du ikkje det, så ta kontakt med oss. Elles kan vi hjelpe deg på biblioteket.

Fyll opp turen med e-Bøker

Du lastar gratis ned e-bøker med ditt Nasjonale lånekort og appen EbokBib.

Sjå meir her.

Forfattartreff for born

Laurdag 31. oktober, kl. 13, kjem forfattar Solveig Bendixen til biblioteket med Teo-bøkene sine.

Dette er populære nynorskbøker som passar supert for born mellom 6-9 år.

Arrangementet er eit samarbeid med Hareid Mållag og ope for alle interesserte.

FilmBib

No kan du sjå norske kort- og dokumentarfilmar gratis på nett. Du loggar deg inn på Filmbib med Nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Har du ikkje Nasjonalt lånekort enno? Ta kontakt så ordnar vi det.

Måndag  10.30-18.00
 Tysdag  10.30-18.00