> Felles > Bli inspirert > Boktips ungdom > Bob : en veldig uvanlig katt

Bob-en veldig uvanlig katt

Likar du sanne historier? Ikkje sånne som er oppdikta, men rett og slett har skjedd /skjer? Då er kanskje denne boka om den sjarmerande gatekatten Bob den rette for deg.

Bob er ein veldig uvanlig katt, ja. Han er verkeleg det. Kvifor? Fordi at han er litt sånn… ein spesiell katt.

James Bowen har vore gatemusikant i London og heroinavhengig. Han har ikkje hatt det lett i livet før han treff pusegutt Bob i oppgangen i blokka der James bur. Det forandrar alt i livet til begge to. James bestemmer seg for å ta vare på den forlatte kattungen, og ei felles historie for dei begge begynner.

Dei gjer alt i lag og passar veldig godt på kvarandre. For eksempel, kvar dag reiser dei til sentrum for å spele på gata. Og der det tidlegare var vanskeleg å tjene noko, er det no stadig nye folk som beundrar begge vennane og pengar strøymer inn. Bob varmar mange hjarter, og fort blir dei populære ikkje berre i det nærmaste området dei brukar til å spele, men etter kvart i heile verda faktisk!

Ei morosam, rørande og imponerande historie om vennskap. Boka er omsett til over 30 språk, og begge kameratane har blitt verkelege kjendisar!

Boka passar for ungdommar i ungdomsskulealder.

Måndag 13.00 - 16.00
Tysdag 13.00 - 19.00