> Stordal bibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Lhad Dlaor- 100 år med Roald Dahl

Lhad Dlaor- 100 år med Roald Dahl

Måndag 16. september kl. 11.15 har Stordal bibliotek gleda av å invitere alle elevane i  1  - 8 klasse til ei flott framsyning med Torunn Tusj : «Lhad Dlaor- 100 år med Roald Dahl». Framsyninga handlar om livet til forfattaren Roald Dahl.
Vi har lagt sommarlesavslutninga til dette arrangementet, og vil gjere litt stas på dei elevane som har vore med på sommarles.

Publikum vil bli kjent med mennesket Roald Dahl, og nokre av forfattaren sine tekstar. Men mest av alt vil dei få høyre ei fengslande, morosam og litt trist historie, som i tillegg er sann!

Historien om Roald Dahl blir fortalt med en særegen, humoristisk og entusiastisk innlevelse.

Torunn Tusj avslutta sin cand. mag. fra UiO med faga folkloristikk og teatervitenskap i 1996. Etter det har ho arbeidd som teatermakar. Hun har regissert, produsert og spelt framsyningar både for og med barn i heile si karriere og har et særeige og leikent uttrykk. Tusj har besøkt skoler, barnehager, biblioteker, teaterscener og kulturhus med sine fortellerteaterforestillinger.

Måndag        17.00 - 19.30
Tirsdag 10.00 - 14.00