Valgvake på bibliotek

Bli med på en uforglemmelig natt på biblioteket. Vi følger det amerikanske valget og holder åpent natt til 4. november.

Det blir salg av varm mat og drikke.

Musikalske innslag og stor sjanse for mange gode diskusjoner.

Uansett hvem du heier på er du hjertelig velkommen.

Alle som ønsker å delta må registrere seg via Hoopla.

Lån meg ditt øre!

Hver mandag kl. 18–19 fra 5. oktober og fram til Sunndal kommunes budsjett bankes 16. desember arrangerer vi til «Lån meg ditt øre» på biblioteket.

Helt enkelt: Inviter en du er uenig med til en prat ansikt til ansikt. Målet er ikke å få flest «likes» eller vinne en diskusjon, men å prøve å forstå den andres sak og på den måten få utvidet horisonten.

Alle er velkommen. Vi har kaffen klar!

12. oktober er ordfører Ståle Refstie tilgjengelig for å svare på spørsmål fra innbyggerne.

Gunn Marit Nisja i samtale med Edel Hoem

Torsdag 22. oktober kl. 19.
Hør Gunn Marit Nisja samtale om sin nyeste bok med sin tidligere norsklærer Edel Hoem.

Sommarles-fest

Laurdag 19. september inviterer biblioteket til Sommarles-fest!

Då ynskjer vi velkomen til høgtlesing frå Sommarles-forteljinga, utdeling av diplom til alle, premiar til dei som ikkje har henta enno, og trekning av topphemmelege ekstrapremiar. Alle som har fått diamanttrofé får dessutan ein liten merksemd.

Vi køyrer to festar. Ein for 1.–4. klasse kl. 12 og ein for 5.–7. klasse kl. 13. Alle som ynskjer å deltake må på førehand melde seg på. På grunn av koronasituasjonen er det eit avgrensa tal på plassar tilgjengeleg. Påmelding skjer via Hoopla.

Lesestund for de minste

Hver lørdag kl. 11

Vi leser bildebøker for de minste barna hver lørdag. Bli med inn i litteraturens magiske verden og opplev nye bøker sammen med oss. En litterær opplevelse for barna – og de voksne.

Kulturlunsj på biblioteket

Andre tirsdag hver måned kl. 11.30–12.30

Vi inviterer alle som jobber med kultur og frivillighet til en trivelig lunsj med oss.

Kjenner du noen som burde være med? Dra dem med deg, ta med matpakka og kom!

Litterært pusterom – open lesesirkel

Likar du å lytte til og prate om gode tekstar saman med andre?

Vi les gjerne novelle, dikt eller båe delar. Inga førebuing trengst – tekst får du utdelt når du kjem.

Les mer om litterært pusterom her.

Språkkafé hausten 2020

Vi går i gong att med språkkafé for hausten! No kan du òg få leksehjelp og digihjelp attåt både kaffi, te og hyggeleg samvær. Vi vonar å sjå deg!

Les meir om språkkafeen.

Direkte fra Litteraturhuset: Vigdis Hjort

I disse tider hvor reising er vanskelig ønsker Litteraturhuset i Oslo å tilby en ekslusiv strømming av enkelte arrangmenter til folkebibliotek over hele landet. Først ut i høst er et av de store navnene i den norske bokhøsten: Vigdis Hjorth.

Samtalen vil strømmes direkte til Sunndal folkebibliotek. Grunnet smittevernregler vil det være begrenset med plasser.

BookBites

No har vi ny løysing for lån av ebøker og elydbøker, BookBites. God lesnad!

1. september–30. april (vintertid)

Måndag 09.00–19.00
Tysdag 09.00–16.00
Onsdag 09.00–16.00
Torsdag 09.00–19.00
Fredag 09.00–16.00
Laurdag 10.00–14.00

Opningstider gjennom året.

Utanom opningstid kan du levere i eiga kassa i Sunndal kulturhus.

Tlf.: 901 35 785

biblioteket@sunndal.kommune.no