> Sunndal folkebibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Ordskifte om fraflytning og nyskapning

Ordskifte om fraflytning og nyskapning

Følg ordskiftet direkte!

Sunndal nærmer seg 7000 innbyggere. Vi har samlet et panel av sterke meningsbærere i kommunen og spør blant annet:

Hva gjør Sunndal til en attraktiv kommune å bo i? Hvem har ansvar for hvordan kommunen framstår? Hvilke tilbud finnes, savner vi, ønsker vi å få til? Er vekst et mål i seg selv? Hvordan skal vi få kvinner til å etablere seg i Sunndal?

Synnøve Nes, som leder tettstedprosjekt i Tingvoll, er kveldens ordstyrer.

Roger Finjord er kjent som en av landets mest ettertraktede og beste foredragsholdere. Han kan motivere hvem som helst til hva som helst!

Torsdag innleder han ordskifte med et foredrag som veksler mellom humor og alvor og som gir verdifull innsikt i samspillet mellom mennesker.

I panelet sitter:

Ståle Refstie
Randi Dyrnes
Tina Fløystad
Kim Stian Bråstad
Asbjørn Tronsgård
Gerd Stolsmo

Velkommen!

1. september–30. april (vintertid)

Måndag 09.00–19.00
Tysdag 09.00–16.00
Onsdag 09.00–16.00
Torsdag 09.00–19.00
Fredag 09.00–16.00
Laurdag 10.00–14.00

Opningstider gjennom året.

Utanom opningstid kan du levere i eiga kasse i Sunndal kulturhus.

Tlf.: 901 35 785

biblioteket@sunndal.kommune.no