Utstilling november 2018

Måndag - fredag kl. 13 - 15

"Timebestilling": 10-12

Henting av bestilte bøker og levering av bøker i 1. etasje mellom 08-22

Filialen i Todalen måndagar er stengt

FORFATTERBESØK MED GUNN MARIT NISJA

Gunn Marit besøker oss igjen onsdag 21. oktober kl.18. og vil prate om sin nye bok  "Jeg skal ta vare på deg". Tove fra bokhandelen kommer også og selger bøker. Vi må begrense antall besøkende til 30 personer. Påmelding til 47680797 eller til biblioteket@surnadal.kommune.no. Besøket blir også lagt ut som arrangement på Facebook med mulighet for å melde seg på der.

LITTERÆRT PUSTEROM (Shared reading)

Siv inviterer til Litterært pusterom (Shared reading) høsten 2020. Datoer blir lagt ut fortløpende. Påmelding til 47 68 07 97 eller biblioteket@surnadal.kommune.no.

Eller meld deg inn i Facebook-gruppa Litterære pusterom, Les og del Surnadal og meld deg på der.

Maks 6 personer. Velkommen!

MÅNDAG-TORSDAG 11-16, FREDAG 11-15. I tillegg kan bøker hentes og leveres i resepsjonen på kulturhuset mellom 8-20 mandag – fredag, lørdag 11-16 og søndag 13-21.  Fordi ansvarlig alltid må være tilstede, vil Meråpent ikke være tilgjengelig på ubestemt tid. Avisene våre står ute på balkongen. Tidsskrift står i sofakrok i biblioteket, alle nummer er nå til utlån.

NY EBOK-APP: BOOKBITES

Vår nye app er Bookbites.

Elever på barne- og ungdomsskolen kan bruke feideinformasjonen sin (brukernavn og passord) for å logge inn på Book-bites, dette erstatter e-post og lånekort. Det gjør det mye enklere for barn å komme i gang med BookBites! Elever på videregående må vente med å logge inn via Feide enda, da fylkeskommunen ikke er klare med Feide 2.0.

KARANTEKET

Digitale bibliotektilbud. Her finner du linker til flere digitale tjenester som Billedbokhylla, Filmbib, Verdensbiblioteket, e-bøker, Nasjonalbiblioteket mm

Digitalt nasjonalt lånekort lansert

Digitalt, nasjonalt lånekort er et fullverdig kort, som lånere uten nasjonalt lånekort fra før kan skaffe seg ved å registrere seg på nb.bib.no
Tjenesten krever at du identifiserer deg via ID-Porten (MinID, BankID, m.fl.).
Du får da tilgang til nasjonale bibliotektjenester som f.eks. Filmbib.  For å få tilganger ved lokalt bibliotek, må du kontakte biblioteket for å knytte deg opp.
Kortet er lansert av Nasjonalbiblioteket sammen med Bibliotek-Systemer As.

Opningstider jula 2019

OBS! Det blir redusert meirope alle dagar i jula. Det blir IKKJE meirope 23. - 26. desember og 31. desember - 1. januar.

GOD JUL!