Utstilling november 2018

Måndag - fredag kl. 13 - 15

"Timebestilling": 10-12

Henting av bestilte bøker og levering av bøker i 1. etasje mellom 08-22

Filialen i Todalen måndagar er stengt

KODEORD SOMMERLES

Kapittel 1.Abaloneskjell

Kapittel 2.Korallrev

Kapittel 3.Pariserhjul

Kapittel  4.Måke

Kapittel 5.Storkjeft

SOMMERBIBLIOTEKET

Fra torsdag 18. juni kan bøker hentes og leveres i resepsjonen på kulturhuset mellom 8-20 mandag – fredag, lørdag 11-16 og søndag 13-21. Biblioteket vil ha åpent 13-15. I tillegg kan du bestille «time» mellom 10-12 hver dag. Aviser vil bli satt ut på balkongen igjen. Tidsskrift står i sofakrok i biblioteket, alle nummer er nå til utlån. Fordi ansvarlig alltid må være tilstede, vil Meråpent ikke være tilgjengelig på ubestemt tid.

NY EBOK-APP: BOOKBITES

E-bokbib fases ut ca. 1. juli. Den nye appen vår er Bookbites.

SOMMERLES 2020

ÅRETS SOMMERLES!

Sommerles er for deg fra 1. - 7. klasse og starter 1. juni, les mer på sommerles.no

KARANTEKET

Digitale bibliotektilbud. Her finner du linker til flere digitale tjenester som Billedbokhylla, Filmbib, Verdensbiblioteket, e-bøker, Nasjonalbiblioteket mm

Digitalt nasjonalt lånekort lansert

Nasjonalbiblioteket lanserer nå sammen med Bibliotek-Systemer As digitalt nasjonalt lånekort.
Dette er et fullverdig nasjonalt lånekort som lånere uten nasjonalt lånekort fra før kan skaffe seg ved å registrere seg på nb.bib.no
Tjenesten krever at man identifiserer seg ved hjelp av ID-Porten (MinID, BankID, m.fl.).
Som digital nasjonal låner har man tilgang til nasjonale bibliotektjenester som f.eks. Filmbib.  For å få tilgang til tjenester ved lokalt bibliotek må man kontakte biblioteket for å knytte seg opp.

Opningstider jula 2019

OBS! Det blir redusert meirope alle dagar i jula. Det blir IKKJE meirope 23. - 26. desember og 31. desember - 1. januar.

GOD JUL!